top of page

Fomilo Pronk

Ik heb de coaching als een groot succes ervaren. 
De tools die ik heb geleerd, de focus die het mij bracht en de successen die het mij heeft geleverd zijn geheel te danken aan mijzelf. Alleen mede dankzij de coaching heb ik geleerd om het beste uit mijzelf te halen! Dit is wat het zo fijn maakt. En de succesvolle benadering die ik heb geleerd heeft ervoor gezorgd dat ik in het dagelijkse leven sterker en positiever handel. Het geeft mij zoveel meer blijdschap en kracht. Een aanrader voor iedereen!
F. Pronk.jpg

Micha Visser

Schermafbeelding 2022-04-09 om 12.05.29.png
Ik voel me gehoord en gezien, je luistert naar mij zonder oordeel en voel meer ruimte voor verandering en geeft mij meer vertrouwen om het anders te gaan doen. Je luistert aandachtig en daagt mij ook uit om het vanuit een andere invalshoek te bekijken.

Loes Kreemers

Ik ben coaching gaan doen om effectiever en met meer plezier te werken aan de afronding van mijn proefschrift. Tijdens de coaching kreeg ik verschillende praktische tools aangereikt waarmee ik direct aan de slag kon. Dit hielp me om meer focus op te brengen, creatiever naar oplossingen te zoeken en daar actiever anderen bij te betrekken. Verder maakte de coaching me meer bewust van mijn successen en overwinningen. Sebas is een scherpe, opgewekte, oprechte coach met toewijding aan de ontwikkeling van zijn coachee. Met zijn open en professionele houding en de duidelijke structuur van de coaching schept hij een veilige sfeer. Daarbinnen ontstaat ruimte om je eigen valkuilen te herkennen, te onderzoeken en om jezelf uit te dagen de verantwoordelijkheid te nemen om te leren van je fouten en deze te corrigeren. Mijn proefschrift is inmiddels af en van de lessen die ik uit de coaching heb gehaald heb ik nog profijt. 
Vrouw geeft workshop
Stijn.jpeg

Stijn vd Ende

Ik ben heel blij met wat ik geleerd heb en de resultaten die ik bereikt heb door de coaching van Sebastian. 
De tools die hij mij heeft leren gebruiken hebben ervoor gezorgd dat ik efficiënter ben in mijn werk en mijn dagelijks leven prettiger kan organiseren. 
Wanneer ik het tijdens de coaching lastig vond om oplossingen te vinden voor een situatie of te zien hoe ik vooruit kon komen dan liet hij mij zien dat er altijd stapjes vooruit te zetten zijn. Dat deed hij op een hele prettige, vriendelijke maar zeer vasthoudende manier. Dit maakt hem tot een fijne en zeer effectieve coach. Zijn rustige en warme persoonlijkheid maakte dat ik me erg veilig voelde om alles te bespreken en me voor geen enkele vraag schaamde.
Maud Feyen - Student

Ik had een duidelijk doel gesteld: Mijn propedeuse 17 Januari 2019 halen aan de HU in Utrecht.

Dit zou mij buiten meer rust ook trots zijn op mezelf opleveren. Na week vijf kon ik melden dat ik mijn doel behaald had! Dit gevoel vergeet ik nooit meer en zal ik altijd bij mij dragen. Overweldigend!


Sebastian heeft mij op een rustige, waardevolle en geduldige manier geleerd hoe je kan gaan voor je doelen.

Edith v Tilborg -
Afdelingsmanager

Sebastian wist mij op een hele

motiverende manier veel nieuwe inzichten te geven. De doelen waar ik onder zijn begeleiding op heb gefocust, zijn boven verwachting gegaan.

Hij wisselt een meer zakelijke houding af met menselijkheid zodat je

uitgedaagd wordt. Waar ik respect voor heb is dat hij in zijn dagelijkse

leven zichzelf OOK uitdaagt met het zetten van doelen. Hij deelt hier

over waar nodig en dat was voor mij een inspiratie. Met zijn

vaardigheden kan hij zowel particuliere als ook coaching op zakelijk

gebied uitstekend doen.

Binnenkort jouw recensie hier?

Als je nu stappen kan gaan maken in hetgeen dat voor jou belangrijk is, wil je dat dan?

bottom of page